Om mig

Hej, mit navn er Matilde!

Jeg er lige dimitteret fra Skolen for Visuel kommunikation i Haderslev, hvor jeg tog min Professionsbachelor i Grafisk Kommunikation. Jeg bor i øjeblikket i Århus efter mit 7 måneders praktikophold i Amsterdam og er villig til at flytte hvor jobbet tager mig hen. 

I mit grafiske arbejde, er jeg god til at gå i detaljer på et designprojekt og stadig have et godt overblik. Er tiden presset på opgaven, kan jeg vurdere hvad jeg skal gå i dybden med og hvad jeg skal arbejde hurtigt med. Jeg er glad og nem at arbejde sammen med og arbejder gerne i teams såvel som selvstændigt. Gennem erfaring af store opgaver f.eks. magasindesign og mindre opgaver f.eks. enkelte illustrationer, har jeg lært at vurdere hvor lang tid jeg skal bruge på hver opgave og dermed fordele min arbejdsdag på en eller flere opgaver.

Hvis I tænker i har jobbet som jeg passer perfekt til eller kunne tænke jer at bruge mig som freelancer kan i kontakte mig  på tlf.: 25303542 / e-mail: matilde_juul@hotmail.com. I kan desuden også læse mere om mig på LinkedIn og mine kompetencer på knapperne nedenunder: